Tovább a tartalomhoz

Életmentő mentéstechnikai eszközökre gyűjtünk - Támogasd az életmentést!

Segítek

Igen megtisztelő felkérés és megvidámítja a lelkem, hogy Jószolgálati Nagykövet lehetek! A kampányomra adományozók között kisorsolom közös képünket Kulka Jánossal, amelyet mind a ketten dedikálunk.

Támogatásodból többek között innovatív defibrillátorokat, újraélesztéshez használatos mellkaskompressziós készülékeket, speciális égési kötszereket, gyermek és felnőtt lélegeztető ballonokat, mentési és sürgősségi táskákat vásárol az alapítvány a hazai mentőállomások számára.

Még mindig otthon vagyok a mentősöknél. Színészi pályám úgymond a Markó utcai állomáson indult. A Szomszédok c. teleregény forgatása során sok mindent megértettem. Kicsit bizarr, de van valami közös a két szakmában. A mentős és a művész is egy pillanat alatt, szíve legmélyéből a tudása legjavát kell, hogy adja, naponta elmegy a fizikai és szellemi teljesítőképessége határáig, és ezt teszi bármilyen napszakban és éghajlat alatt, esetleg életkorban. Minden jó mentőállomás egy sziget, ebben is hasonlít a jó színházhoz. Bivalyerős csapat. Persze mi csak remélhetjük, hogy a munkánkkal, dalainkkal életeket mentünk meg, a MENTŐSŐK nélkül viszont nem is akarom elképzelni a világot.

Ilyen múlttal nem lettem pánikolós, bárki van rosszul a közelemben, segítek. De azt nem könnyű eldönteni - akár énvelem, akár mással történik valami - hogy hívjam, vagy még ne hívjam a mentőket. A tapasztalat mindig azt mutatja, hogy hívni kell, mert már a telefonos kolléga hangjától is megnyugszik az ember, érthetően beszél, okosakat kérdez, ellát fontos tanácsokkal, kijönnek, megvizsgálnak és megmentenek.

Legyél Te is életmentő!

Tudtad, hogy a mintegy 1000 mentőautó évente 40 millió kilométert tesz meg? Fontos, hogy ezt a lehető legjobb felszerelésekkel tehessék meg, ebben segíti őket a Mentőalapítvány. Támogasd munkájukat Te is!