Nagyra értékeljük a Mentők munkáját, ezért is álltunk mögéjük két éve nyáron, amikor kampányfilmjüknek mi adhattunk helyszínt. Nagy öröm számunkra, hogy ismét van egy kezdeményezés, amellyel szintén felhívhatjuk a figyelmet a Mentősök támogatására és munkájuk fontosságára!

A kampány ideje alatt adományozóink -20% kedvezménnyel vásárolhatnak webshopunkban, amennyiben a vásárlás értéke eléri a 10.000 forintot. A kedvezményre jogosító kupont az adományozást visszaigazoló e-mailben küldjük el. A kuponnal vásárlók között egy értékes bor és könyv csomagot sorsolunk ki: https://www.laposa.hu/hu/termek/apukam-elete-bor-es-konyv-csomag

Játékszabályzat

Tudtad, hogy hazánkban naponta 70 hirtelen szívhalál következik be? A Mentőalapítvány újraélesztő eszközök beszerzésével és edukációs kampányaival azért dolgozik, hogy javuljon az újraélesztési statisztika és minden nap újjászülethessen valaki. Segítsd Te is munkájukat!