Azt gondolom, hogy alapvető emberi tulajdonságnak kellene lennie, hogy gondolkodás nélkül segítünk egymásnak ahol tudunk, ezért nem is volt kérdés, hogy Életmentő Nagykövetként én is csatlakozom a Mentőalapítvány adománygyűjtő kampányához - de természetesen megerősített nem egy személyes történet is döntésemben.

Februárban az egyik legfontosabb személy az életemben mentős segítségre szorult, a mentőhelikopter eszméletlen gyorsaságának és a mentős kollégák profizmusának köszönhetem azt, hogy ma is megölelhetem ezt az embert. Tudom, tudjuk, hogy nem lehet mindenkit megmenteni, de az én hétköznapi hőseim azok az emberek, akik mégis minden napjukat ennek szentelik és megpróbálják a lehetetlent. Szerintem el sem tudjuk képzelni, min mennek keresztül lelkileg. Biztos vagyok benne, hogy sok felnőttnek − ha nem mindannyiunknak − van már egy ilyen története, ezért kell, hogy támogassuk a célt!

Végtelenül hálás vagyok jómagam is, és nem volt alkalmam megköszönni. Itt az ideje. Csatlakozz Te is adományoddal, együtt elérhetjük a kitűzött célt, sőt!

Tudtad, hogy országszerte 8500 mentődolgozó teljesít szolgálatot? Ezeknek a hétköznapi hősöknek a munkáját segíti a Mentőalapítvány, ehhez azonban nagylelkű támogatókra is szükség van.