Számunkra azért fontos, hogy támogassuk a mentők munkáját, mert mint az köztudott, évről évre (sajnos) egyre több motoros baleset történik. Ilyenkor - és persze minden más balesetnél - a mentősök odaadó munkája ÉLETEKET menthet. Mi ezzel szeretnénk feléjük kifejezni a hálánkat, hisz ez nekik több, mint munka: ez HIVATÁS!

Mindemellett szeretnénk felhívni MINDENKI figyelmét arra is, hogy miért nagyon fontos az elsősegély és az újraélesztés önálló elsajátítása. Hiszen laikusként is sokat tudunk tenni, amíg meg nem érkezik a segítség.

Nyereményt is kisorsolunk az akciónkra adományozók között: Szekció zenekaros ajándékcsomag talál majd gazdára ( póló, bögre, CD), és élő videóban sorsoljuk majd ki a szerencsés nyertest Facebook és Instagram oldalunkon.

Tudtad, hogy hirtelen szívhalál esetén minden egyes percben 10-20%-kal csökken a túlélés esélye? Ezért fontos, hogy merjünk segíteni, ha bajbajutottat látunk, és megkezdjük az újraélesztést. amíg ki nem érkeznek a mentők. A Mentőalapítvány pedig abban segít, hogy olyan high-tech eszközökkel érjenek a mentők a helyszínre, amik tovább növelik a túlélés esélyét. Támogassuk őket együtt!