Tovább a tartalomhoz

Életmentő mentéstechnikai eszközökre gyűjtünk - Támogasd az életmentést!

Segítek

Számomra a legfélelmetesebb dolog a bizonytalanság. A kiszámíthatatlanság. Pedig nagyon utálok félni. Ha csak egy kicsit is segíthetek abban, hogy az amúgy is nehéz helyzetekben érkező segítség még kiszámíthatóbb, és még biztosabb legyen, akkor azt meg kell tennem.

Támogassuk együtt e nemes hivatást végzőket, az életmentőket! Ők azok, akik éjjel-nappal értünk dolgoznak, és feladataik ellátása mellett mindig jut idejük pár kedves szóra vagy egy biztató mosolyra. Hétköznapi hősök, akik láthatatlanul végzik a munkájukat és csak akkor vesszük észre őket, amikor szükségünk van rájuk. Most ránk is szükség van, hogy együtt támogassuk a munkájukat, és a lehető legjobb eszközökkel indulhassanak bevetésre, értünk.

Az adománygyűjtő kampányomra adományozók között kisorsolok két-két jegyet valamely általuk választott előadásra, amiben november, vagy december hónapban játszom

Legyél Te is életmentő!

Tudtad, hogy a Mentőalapítvány itthon már 2018 óta ad át folyamatosan olyan innovatív, automata mellkaskompressziós eszközöket a mentőknek, amelyeket az Egyesült Királyságban csupán 2021-ben vezettek be? Összefogás nélkül ilyen eredményeket nem érhetnének el, ezért éri meg támogatni a munkájukat.