Támogatásodból többek között innovatív defibrillátorokat, újraélesztéshez használatos mellkaskompressziós készülékeket, speciális égési kötszereket, gyermek és felnőtt lélegeztető ballonokat, mentési és sürgősségi táskákat vásárol az alapítvány a hazai mentőállomások számára.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az Országos Mentőszolgálat Alapítvány munkáját segíthetem.

Teszem ezt civilként úgy, hogy ha mentőt látok, mindig félrehúzódom, hiszen ami az embereknek csak néhány pillanatnyi figyelem, az másnak akár az életet jelentheti. Nagykövetként pedig igyekszem minél szélesebb körben felhívni a figyelmet munkájuk fontosságára és az adományozásra. Ha teheted, adományozz Te is, ments életet!

A kampányomra adományozók között egy eredeti, tokiói olimpiás, úszók által aláírt tornazsákot ajánlok fel.

Tudtad, hogy évente 1.200.000 esethez vonulnak ki a hazai életmentők? A Mentőalapítvány azért dolgozik, hogy ezt a lehető legjobb felszereltséggel tehessék meg. Támogasd Te is a hétköznapi hősöket!