Életmentő mentéstechnikai eszközökre gyűjtünk - Támogasd az életmentést!

Egy ember rosszul lesz az utcán, majd összeesik. „Nincs légzése, hívják a mentőket!” – kiáltja a rögtön ott termő segítő, majd elkezdi a mellkaskompressziót. Ön hogyan képzeli el a szívinfarktus áldozatát? Középkorú vagy idős? Sportos ruhát visel vagy elegánsat? Egyáltalán, férfi vagy nő? Ha Ön is férfira gondolt, a túlnyomó többséghez tartozik. Pedig a hirtelen szívhalál éppúgy érinthet nőket is, még ha a tünetek némileg el is térnek a férfiakétól.

Emelt szintű újraélesztés, az Ön vállalata segítségével

A bajbajutottnak sokszor csak akkor van esélye a túlélésre, ha a helyszínen lévő laikusok azonnal cselekednek. Legyen szó akár nőkről, akár férfiakról, fontos, hogy felismerjük a jeleket, és meg merjük kezdeni az újraélesztést. Kiérkező bajtársaink pedig akkor tudják a leghatékonyabban emelt szinten folytatni az újraélesztést, ha a legkorszerűbb életmentő eszközök állnak rendelkezésükre.

Legyen szó akár életmentő beavatkozásról vagy hétköznapi balesetről, Alapítványunk célja, hogy az ellátáshoz a lehető legtöbb mentőautóban még korszerűbb eszközök álljanak rendelkezésre.

Ehhez most 100 vállalat segítségére van szükségünk!

Ennyi elkötelezett cég egyenként 25.000, 50.000 vagy 100.000 forintos adományából újraélesztő készülékeket, lélegeztetéshez szükséges felszerelést, speciális égési kötszereket és további életmentő eszközöket vásárolhatunk országszerte a mentők számára. Legyen közös szívügyünk a hazai életmentés, támogassák Önök is a mentők munkáját CSR tevékenységükön keresztül!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TÁMOGATOM<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

fizetesi_lehetosegek

Biztonságos fizetés – Adománya garantáltan célba ér!

Szívinfarktus a nőknél

Bár jóval kevesebb szó esik róla, a nőket éppúgy érinti a szívinfarktus a veszélye, mint a férfiakat. A hölgyeknél későbbi életkorban – inkább 50-60 éves koruk után – emelkedik meg az infarktus kockázata, így nagyobb eséllyel áll fenn már valamilyen társbetegség is, például magas vérnyomás vagy cukorbetegség, amelyek tovább növelhetik a rizikót.

Komoly probléma, hogy a női infarktus tünetei eltérnek a férfiak esetében közismert jelektől, mint az erős mellkasi fájdalom. Náluk a mellkasi fájdalom kisebb intenzitású és sok nem tipikus tünet van jelen, mint hányinger, hányás és gyomortáji fájdalom kíséri a szívizomelhalást, és sokszor a fáradtság érzése a fő tünet. A mellkasnyomás, a zsibbadás a bal karban, fájdalom a nyakban, a verejtékezés mindkét nemnél tipikus jelek.

OM_eHM1-24_800x400_tunetek

A szívinfarktust a nőknél tehát nehezebb felismerni, sokakat pedig az illemszabályok tarthatnak vissza a segítségnyújtástól. Pedig ha életmentésről van szó, csak a beteg számít – legyen a bajbajutott akár férfi, akár nő, merjünk cselekedni!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TÁMOGATOM<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

fizetesi_lehetosegek

Biztonságos fizetés – Adománya garantáltan célba ér!

Az itt látható kampány egy offline és online megvalósuló adománygyűjtő akció része, melynek célja életmentő mentéstechnikai eszközök beszerzése.

Az Országos Mentőszolgálat közhasznú segítőjeként Alapítványunk a minél hatékonyabb magyarországi életmentésért tevékenykedik. Alapító Okiratban foglalt céljaink:

• korszerű mentési eszközök beszerzése az Országos Mentőszolgálat igényei alapján,
  • hozzájárulás a mentődolgozók munkakörülményeinek javításához,
  • az újraélesztési tudás és hajlandóság népszerűsítése és ösztönzése.

A támogatásokat átláthatóan kezelve, azok felhasználásáról rendszeresen beszámolva támogatjuk az életmentők munkáját.

Támogatása adómentes.