Öt évvel ezelőtt, a hazai autós szektorban elsőként a Bárdi Autó kötelezte el magát a társadalmi felelősségvállalás mellett. A Bárdi Autó az eddigi hagyományos adományozásain felül, az idén, immár második alkalommal fog össze vásárlóival és támogatja a karácsonyi TV-s kampányával az Országos Mentőszolgálat Alapítványát egy közösségi adománygyűjtéssel. Csatlakozzon a jó ügyhöz Ön is, a Bárdi Autó pedig megduplázza az Ön által felajánlott adománynak az értékét, ezzel is tovább támogatva az Országos Mentőszolgálat Alapítványát!

A Bárdi Autó számára megtisztelő, hogy a vásárlóival összefogva, együtt segítheti az Országos Mentőszolgálat elhivatott dolgozóinak a munkáját, és az adománygyűjtéssel hozzájárulhat a hatékonyabb, gyorsabb és szakszerűbb betegellátáshoz, az OMSZ gépparkjának és berendezéseinek műszaki fejlesztéséhez, továbbá az OMSZ dolgozóinak munkakörülményeik jobbításához és a még nagyobb társadalmi megbecsülésükhöz.

Nézze meg karácsonyi videónkat itt!

Köszönjük, hogy egy virtuális repülőszántalp alkatrész megvásárlásával Ön is segíti ezt a jó ügyet!